Krom Kaliper Boyası ( Resimli )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ağu 2011
Mesajlar
453
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
33
Bugun caddede dolaşırken bi çok araçta kırmızı renklerde kampana ve kaliperler gördüm . Işıklarda yanyana geldim porsche'nin kaliperleri jantla aynı krom çok parlıyordu ve ilk kavşaktan dönüp boyacıdan Krom boya istedim . Sprey boyayı aldım gümüş gri değil , bildiğimiz krom :)


Gerekli malzemeler
-100grit zımpara
-yağ çözücü
-sprey boya
-gazete kağıdı


Uygulamaya gelince aşırı sıcak bi hava ve gölge alanın olmaması üzerimden terlerin yere damlıyo olması işe yoğunlaşamamdaki en büyük sebepti o yüzden zimpara ile üzerinden geçip kabasını aldım gazeteyi tutup direk boyayı bastım 2 dakika sonra ikinci boyayı bastım taktım diğer lastiğe geçtim . Kriko olarak 1 adet 3 tonluk birde orjinal kriko olmak üzere iki adet krikoyu eşit şekilde kaldırarak ağırlığı iki noktaya bindirecek şekilde kaldırdım . Bizim araçların orjinal krikolarına güvenmiyorum çok kasıyor , hidrolik krikoyada tek başına güvenmiyorum çünki bizim araçların kaportaları sağlam değil maşpiyel zayıflamıştır ezilir büzülür düşer nolur nolmaz :) Önler malum balata tozu ve sprey ile temizleyip zımparaladım 3 kat ön tarafa attım 1 saatimi aldı ve direk geldim duşa girdim , bagajı felan hiç bişeyi düzenlemedim doldurdum herşeyi bagaja geldim eve :)


















 
boya gerçekten krommuş
 
Güzel olmuş ama :eyv
 
boya gerçekten krommuş
Ben bu kadar beklemiyodum açıkcası , kapağı kromdu ama krom sonradan olmaz dedim içimden sonra baktım gerçekten yani çok memnunum krom renge çok yakın :)
 
Mükemmel ya bulabilir miyiz bu boyadan her yerde markası nedir acaba reklam olmazsa :D
 
Eline sağlık güzel olmuş:eyv
 
Benim aracın kaliperlerine düşündügüm renkler arasında buda var ama onur abi bana siyah bremboo vericek :)
 
Geri
Üst