Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi valla bilmiyorum katalog daha yenilenmedi . Yeni yıla doğru belki katalog yenilebilir yurtdışındaki renault satış sitelerinde kart sistemi gelecek deniliyordu . Belki onun içindir birde hep yeni yıl modelleri daha pahalı olur .
2014 kasım çıkışlı touch 90 bg 47.900 e aldım 2015 ile arasında 4.050 tl fark var her yıl zamlanıyor fiyatlar. 2016 larda bir kaç gösterge farkı var + esp alabiliniyor vs. vs.
2014 kasım çıkışlı touch 90 bg 47.900 e aldım 2015 ile arasında 4.050 tl fark var her yıl zamlanıyor fiyatlar. 2016 larda bir kaç gösterge farkı var + esp alabiliniyor vs. vs.
2015 haziran çıkışlı touch aldık bizde 47.500 e + olarak hız sabitleyici sınırlayıcı eco göstergeli(modlu) ve esp li acaba siz hangi bayii den almıştınız ?
manisa ordu a.ş den aldık aracı hız sabitleme yok esp li değil. ozaman ki liste fiyatı 51000 idi 47900 e aldım ( park sensörü hediye aldım ama zorla ) hız sabitleme güzel bişey aslında ama dewamlı kullanımda aracı sağır yapıyo diyolar yalan doğru bilemem ama esp süper bi olay ben sonradan taktırmak istedim ama olmuyormuş ..