Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet interneten baktım 250 civarı birşey sorun hallosun başka masraf yaptırmasın sorun değil henüz yaptıramadım hafta içi sakin olur götürürüm oksitlenmiş sanırım kireç sökücüye koycaklar düzelmesse yenisi alırız yeterki sorun çıkmasın :)
arkadaşlar bugün arabayı bilgisayara taktım ve nihayet sorunu buldum en iyi usta bilisayar .kesinlikle gidipde bir tamirciye benim arabamın neyi var dmeyin
arabanın oksijensensörü arzalıymış hiç akla gelmeyen herde
montajı yapan adama gtim bilgisayara soktuk hiç br hata bulamadı
ama bugün servise gidip sorunu neymiş bilgisayara sounca belli olur bakalım neymiş bu kadar benim burnumdan getiren araba binmek bile istemiyorum .
hafta bir gaz ayarı yaptırıyor adamla kanka olduk zaten :) gaz ayarında hiç bir sorun yok lpg de engektörü filtresini değiştim tüpün herşeyi tamam ateşleme bobini olabilirmi son ihtimal o kaldı arabayı bilgisayar soktuğumuzda sorun beli olurmu tşk.