araba teklemesi(lpg)

Oksijen sensörü 320 TL bir para benim bildiğim :D
Ne yaptırdın değiştirdin mi

evet interneten baktım 250 civarı birşey sorun hallosun başka masraf yaptırmasın sorun değil henüz yaptıramadım hafta içi sakin olur götürürüm oksitlenmiş sanırım kireç sökücüye koycaklar düzelmesse yenisi alırız yeterki sorun çıkmasın :)

oksijen sensörünü temizlettim sorun hala aynı devam ediyor sizce değişsem sorun düzelir mi ??

oksijen sensörünü temizlettim sorun hala aynı devam ediyor sizce değişsem sorun düzelir mi ??

Senin lpg beyninde ısınma problemi var arkadaşım o beyin ısınmadığı sürece istediğini yap o teklmee düzelmicektir. Beyini değiştirmeyi dene.

benimde kafamdaki aslına bakarsan ama atiker lpg bayi yok tüple ilgili hiç bir sıkıntı yok diyor

bugün bir tamirciye gittim adam senin üst kapak gitmiş diyor
arabayı görmeden kafadan uyduruyolar bir anlayanını bulamadım

öyle bi sıkıntı yok demekle olmuyo bu işler değiştiricek denicek :D

valla benim broadway dede bir dönem bu sorun vardı.bende cok sey değiştim ama hem gaz hem benzinde yapıyordu bu işi.bujiler kablolar dist kapagı hersey değişti.en son arabada benzin bitince o tekleme kesildi.zennediyorum benzin otomatiği bozulmuş ordan yağ mı atıyordu artık neyse bujiye dogru.yani paylaşayım istedim.

ne yapsak düzelir sence bende herşeyini değiştirdim bilgisaraya sokuyorum yine aynısını yapıyor

simdi eger gaz regulatorunden olmadıgına emin isek baska yerde arayalım.bi gunde söyle yap araç direkt sogukken lpg de çalıstır.onu kontrol edemiyomusun.

Geri