evet arkadaşlar aracımı 2013 nisanda aldım.. aracı alırken 0,9 tce alayım dedim az yakar diye, ama 0,9 olmasına rağmen aşırı yakıtı hep dikkatimi çekti normal kullanımda km de 400-500 krş arası dikkatli kullanımımda ise 300-400 arası km de yakmaktaydı. başta bu yakıt sorununu servise ilettiğimde motor km yaptıkça düşer dediler ama araç şuan 16000 km de ve yakıt tüketimi nerdeyse aynı belki 20 krş düşmüştür.. serviste buna çözüm bulamayınca lpg yi citti citti düşünmeye başladım ve atiker gold obd sisteminin hem yerli malı olması ve aracıma uygun uygun fiyat olduğu için, dün bunun montajını yaptırdım arıza lambası yanmadı ve s&s çalışıyo çekişe gelince az birşey farkediliyor o kadar da olacak galiba... yakıt değerlerini ilk denemede sizlerle paylaşacam
montaj : Mardin merkez KORHAN LPG de yapıldı. Atker gold obd sistem + yağlama kiti
sağolsun salih usta ve ekibi montajı itina ile yaptılar resimlerden de anlaşılıyor zaten....

montaj : Mardin merkez KORHAN LPG de yapıldı. Atker gold obd sistem + yağlama kiti
sağolsun salih usta ve ekibi montajı itina ile yaptılar resimlerden de anlaşılıyor zaten....