pazar günü bir aksilik çıkmaz ise oradayım
not Go-karting de rakiplerimi bekliyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar günü bir aksilik çıkmaz ise oradayımnot Go-karting de rakiplerimi bekliyorum
![]()
Haftada bir gidiyorum arkadaşlar ile tecrübeli oldugum için ufaktan bir iddaam var tabi qwHerzaman Kardeşim Gelirsen Bu Kadar İddalıysan Go Kart Bayağı Çekişmeli Geçicek Desene![]()
Hadi bakalım bulusun bizde kıskanalım [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] Kanka baksana sunlara![]()
Bende Ufaktan İddalıyımdırHaftada bir gidiyorum arkadaşlar ile tecrübeli oldugum için ufaktan bir iddaam var tabi qw
Kıskanmayın Sizleride Aramızda Görmek İsterizHadi bakalım bulusun bizde kıskanalım [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] Kanka baksana sunlara![]()
Sağolasın Kardeşim Sizide Beklerizadamlar yapıyor kankayapacak birşey yok bize de tebrik etmek düşer
![]()
Walla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamızaadamlar yapıyor kankayapacak birşey yok bize de tebrik etmek düşer
![]()
COk uzaksınız yawBende Ufaktan İddalıyımdır
Kıskanmayın Sizleride Aramızda Görmek İsteriz
Sağolasın Kardeşim Sizide Bekleriz![]()
Walla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamıza![]()
COk uzaksınız yaw![]()
kesin uygun olmazAllah izin verirse geliriz kardeşimzaman şartlar uygun olursa
![]()
Ankara Nere İstanbul Nere İstanbulada BeklerizWalla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamıza![]()
COk uzaksınız yaw![]()
Herzaman Bekleriz KardeşimAllah izin verirse geliriz kardeşimzaman şartlar uygun olursa
![]()
Nasip Diyelim Gökhankesin uygun olmaz![]()