4 Ağu 2012 #1 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Gelen herkesi ayaklarına sağlık,bol muhabbetli gırgır şamatalı bir iftar yemeği oldu...
4 Ağu 2012 #2 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 Maşallah Güzel Buluşma Olmuş Katılımcıların Ayaklarına Sağlık
5 Ağu 2012 #3 Görkem Bilgi Girilmemiş Harika buluşma oldu herkeşin ayaklarına sağlık Yavuzum teşekkürler Maşallah Barzo Clio ya videoları bekliyoruz
Harika buluşma oldu herkeşin ayaklarına sağlık Yavuzum teşekkürler Maşallah Barzo Clio ya videoları bekliyoruz
5 Ağu 2012 #4 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 *usta' Alıntı: gelen herkesi ayaklarına sağlık,bol muhabbetli gırgır şamatalı bir iftar yemeği oldu... Genişletmek için tıkla ... tam çocugu keserim yaklaşmayin diyordum... Yakalandik... :d
*usta' Alıntı: gelen herkesi ayaklarına sağlık,bol muhabbetli gırgır şamatalı bir iftar yemeği oldu... Genişletmek için tıkla ... tam çocugu keserim yaklaşmayin diyordum... Yakalandik... :d
5 Ağu 2012 #5 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Eyvallah İstanbul muhabbetiniz daim olsunBurger'a gideceğinizi söyleseydiniz keşke Antalya'lardan koyardık torpilimizi:aytuğ
Eyvallah İstanbul muhabbetiniz daim olsunBurger'a gideceğinizi söyleseydiniz keşke Antalya'lardan koyardık torpilimizi:aytuğ
5 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #6 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Ben iskender yedim Kerem,sen onlara gönder...
5 Ağu 2012 #8 VuRaLLy Vural EFE, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 536 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Yaş 33 Vaaay Selçuk abi Yavuz abi kaçırdığım için üzgünüm
5 Ağu 2012 #9 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 *USTA' Alıntı: Gelen herkesi ayaklarına sağlık,bol muhabbetli gırgır şamatalı bir iftar yemeği oldu... Genişletmek için tıkla ... KARDEŞİM BE İYİKİ TANIŞMIŞIZ O HIRT ŞİRKETTE ORASININ BIZE KAZANDIRDIGI SADECE MUKEMMEL BIR DOSTLUK.. İYİKİ VARSIN VE BİR TELEFON KADAR UZAGIMDASIN...
*USTA' Alıntı: Gelen herkesi ayaklarına sağlık,bol muhabbetli gırgır şamatalı bir iftar yemeği oldu... Genişletmek için tıkla ... KARDEŞİM BE İYİKİ TANIŞMIŞIZ O HIRT ŞİRKETTE ORASININ BIZE KAZANDIRDIGI SADECE MUKEMMEL BIR DOSTLUK.. İYİKİ VARSIN VE BİR TELEFON KADAR UZAGIMDASIN...
5 Ağu 2012 #10 Görkem Bilgi Girilmemiş Korkmazbey' Alıntı: KARDEŞİM BE İYİKİ TANIŞMIŞIZ O HIRT ŞİRKETTE ORASININ BIZE KAZANDIRDIGI SADECE MUKEMMEL BIR DOSTLUK.. İYİKİ VARSIN VE BİR TELEFON KADAR UZAGIMDASIN... Genişletmek için tıkla ... Doğru söze ne denir? yüreğin yeter
Korkmazbey' Alıntı: KARDEŞİM BE İYİKİ TANIŞMIŞIZ O HIRT ŞİRKETTE ORASININ BIZE KAZANDIRDIGI SADECE MUKEMMEL BIR DOSTLUK.. İYİKİ VARSIN VE BİR TELEFON KADAR UZAGIMDASIN... Genişletmek için tıkla ... Doğru söze ne denir? yüreğin yeter