05/12/2010 Ankara (TİGEM) Buluşma fotoğrafları

Bu insanlar RS in başında napıyorlar:D

Süper buluşma olmuş orda olmak isterdim..Bi nargilede biz yapalım istanbul olaraktan :)

su lıp hıc ıyı olmamıs :( dıger araclar gayet basarılı

Alla alla siz neden benim lipe taktınız yav? bana göre iyi,tamam kötü olmuş deyip geçin bu kadar basit.Verin 150 tl para laguna lip alıp takıyım madem o kadar rahatsız ettiyse sizi

gel verıcem 150 tl adam gıbı laguna veya merea mı yoksa bedford lıpımı takıcaksın ne yaparsan yap beklıyorum ıstanbula

Anlık Güzel buluşma oldu.
Bende birazdan videoları eklerim.

çok güzel buluşma olmuş her zamanki gibi

gel verıcem 150 tl adam gıbı laguna veya merea mı yoksa bedford lıpımı takıcaksın ne yaparsan yap beklıyorum ıstanbula

Ankaradan kalkıp oraya 140-150 tl yol masrafı yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor? Hesap no veriyim yollayın parayı madem niyetine girdiniz:D

Bye coupe ile benim araca 1.5 cmlik spacer lazım..Orj jantlar içeride kalıyor çok :D
Beraber yaptrrsak indirimli olur :D

Ankaradan kalkıp oraya 140-150 tl yol masrafı yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor? Hesap no veriyim yollayın parayı madem niyetine girdiniz:D

bırak bu ıslerı ayberk sana 1 mılyarda versem sen goruntuye degıl ucuz ama dandık mallara yonelırsın sok onu gormıyım bırdaha lıp falan les gıbı duruyor less

bırak bu ıslerı ayberk sana 1 mılyarda versem sen goruntuye degıl ucuz ama dandık mallara yonelırsın sok onu gormıyım bırdaha lıp falan les gıbı duruyor less

Hayırdır beni tanıyomuş gibi ahkam kesiyosun?
Lafa gelince salla icraata gelince geri vites madem lafı attın yolla 150 tl yi takıyım laguna lipini.Boş işkembeden sallama yapmayın burda:byby

Geri