Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalkışlarda palio clionun gerisinde kalıyor bizzat tarafımca denenmiştir ancak özellikle 5. vitesi uzun olduğundan rampa aşağı doğru top speed cliodan iyidir.
clio 1.2 sıksan 190-195 diyor başka demez çünkü devir kesiciye giriyor
Ben Clio 1.2 ile en çok 185km/h gördüm ama ondan sonrasına cesaret edemedim 1.2ler iyi gidiyor ama gittikçede yakıyor 420 kmde depo bitirdiğimi bilirim...
Ben Clio 1.2 ile en çok 185km/h gördüm ama ondan sonrasına cesaret edemedim 1.2ler iyi gidiyor ama gittikçede yakıyor 420 kmde depo bitirdiğimi bilirim...
bizdede tek kapı 2004 1.2 16v var arabanın şanzıman dişlileri uzun 2 de 95 gibi devir kesiyo tek sorunu yokusta bn 160 yptm en son sonra bıraktım araba kendini sağa sola atmaya başladı bu hızı yapan deli olmalı
Eskişehir'in girişinden Ankara Çankaya'ya 51 Dk'da gitmişliğim var. Full depo ile yola çıkıp ankara girişinde bir çeyrek depo kaldığını bilirim. Bastın mı yakıyor.