1.2 75 Bg İle Bunu Yapıyorlarsa

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bizim 1.2 Lerde İş Varmış Yaww :cool:

Bu motor için gitmez diyorlar da aynı motorlu 2014 Symbol ile 5 kişiyle 193 km gördüm, kullanmasını bilen için güzel motor...

Bizim 1.2 Lerde İş Varmış Yaww :cool:

yanlış anlama, bana lütfen kıl olmanına istemem ama çok gereksiz olmuş be güzel kardeşim yazık hem arabaya hem sahibine zarardan başka bir şey değil :(

tekrar 15 yıl öncesine gidip bunların aynısını yapan kendimle konuşabilsem neler demezdimki kendime nelerrr, inan bana yarınlarda bu hareketleri yapan arkadaş balata yiyip,debriyacı sıyırıp,şanzımanı indirince yada bir kaldırıma, direğe yada allah korusun bir insana çarpınca aklı başına geldiğinde geç olacak maalesef :(

Bu motor için gitmez diyorlar da aynı motorlu 2014 Symbol ile 5 kişiyle 193 km gördüm, kullanmasını bilen için güzel motor...
katılıyorum abi bir ara sormuştum hatırlarsan forumda 75 bg ile hakkındaki görüşlerini kötü diyenler gördüğümde soğmuştum ama bi akşam yine motoru ısıtmak için çıktığım da bir süre bana yetebilceğini gördüm bu hız sağladı güç yeter dedim işte benzine dokunuyor avuçluyor ama ozaman idare edicez :)

yanlış anlama, bana lütfen kıl olmanına istemem ama çok gereksiz olmuş be güzel kardeşim yazık hem arabaya hem sahibine zarardan başka bir şey değil :(

tekrar 15 yıl öncesine gidip bunların aynısını yapan kendimle konuşabilsem neler demezdimki kendime nelerrr, inan bana yarınlarda bu hareketleri yapan arkadaş balata yiyip,debriyacı sıyırıp,şanzımanı indirince yada bir kaldırıma, direğe yada allah korusun bir insana çarpınca aklı başına geldiğinde geç olacak maalesef :(

est. Alakası ve yanından geçmesi bile imkanı yok kardeşim . zaten bende karşıyımdır senin dediğin gibidir doğrudur ben şimdi bu video ile aslında amaçım şunu göstermek bu arabayla bunlar oluyorsa bu arabada iş var demekki usta abinmn dediği gibi kullanmasını bilene çünkü ben çok üzülmüştüm acele edip bu motoru aldım için. 2 ay bekleyemedim. die strese girmiş bu video bana moral oldu. yoksa dediklerinde haklısın :eyv

Dogan sahinden inip clioya binmis sanki. Lastiklere ve araca yazik olmus. Cok cok gereksiz hareketler. Bu araclar kibar ekonomik araclar.

Son düzenleme:
el freni çekip sertçe dönmenin motor gücü ile alakasını çözemedim...1.2 performans arabası değildir...

Yapilmamasi Gereken Hareketler :berbat :berbat

Dönüşler el freni ile.. motor gücü ile dönülmemiş ki ha evet 1.2 motor gerçekten güzel motor o ayrı da bende anlayamadım el freni le dönmenin motor ile alakasını

Şirket aracı olunca insan acımadan kullanabiliyor. Örneklerinden bir tanesini videoda izliyorum sanırım.

Geri