1,2 motor Clio'su olan ve lpg taktırmak isteyen arkadaşlar; 2010 yılında 1,2 expression triptonic vites araç alırken 1,2 motorun az yakacağını düşünmüştüm fakat beklediğimin 2 katı yakınca lpg taktırmak istemiş, ancak çok tereddüt etmiştim burada defalarca bu konu hakkında konu açmama rağmen yeterli bir cevap alamamış tereddütle de olsa sonrada lpg taktırmıştım ilk başlarda yakıttan bayağı bir tasarruf etim ya da ettiğimi sandım ama 5. yılın sonunda aracım hararet yaptı motoru yaptırdım daha sonra teklemeye başladı bu kez subapları yaptırdım 3000 TL masraf ettim yaptığım araştırmada bu arabaların (1,2 motor) subaplarının ince olduğu, lpg de yanmanın daha sıcak olması nedeniyle zamanla subapları yediğini öğrendim sözün özü;
1,2 CLİO ARACINA TÜP TAKTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÇOK DİKKAT ETSİNLER HATTA MÜMKÜNSE HİÇ YAPTIRMASINLAR BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLSEYDİM KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE TAKTIRMAZDIM..
1,2 CLİO ARACINA TÜP TAKTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÇOK DİKKAT ETSİNLER HATTA MÜMKÜNSE HİÇ YAPTIRMASINLAR BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLSEYDİM KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE TAKTIRMAZDIM..