1.2 den 1.5 e gecis

baristugsal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,

Ilk clio 4 um benzinli(lpg) 1.2 75hp ydi simdi dizel 1.5 90 hp icon almayi dusunuyorum fikirlerinizi alabilirmiyim renk secenegim kirmizi olucak

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Hayırlısı olur inşallah. Bence çok şey değişecek ve çok memnun kalacaksın. Renk konusundan emin değilim. Belki ondan şikayet edebilirsin. Çünkü tamiri ve yaması söz konusu değil kırmızılarda.

İlk once 107nm torktan 220nm torka gecis yapicaksin ilk bindiginde 1.5 sana şaka makinesi gibi gelicek, renk olarak beyaz al , ben kirmizidan cok cektim. Tas vuruklari başa belaaaa

Hayırlısı olur inşallah. Bence çok şey değişecek ve çok memnun kalacaksın. Renk konusundan emin değilim. Belki ondan şikayet edebilirsin. Çünkü tamiri ve yaması söz konusu değil kırmızılarda.
Neden olmasın hocam, arabanın orijinal boyası bütün servislerde var. Aynı boyayla ister yama yapılır ister rötuş, öyle değil mi?

Ilki beyaz oldugu icin simdi kirmizi olmasini istiyorum :) 5 lira fazla olsun kirmizi olsun

Neden olmasın hocam, arabanın orijinal boyası bütün servislerde var. Aynı boyayla ister yama yapılır ister rötuş, öyle değil mi?

bir servise gidip kırmızı cliomun bazı yerlerine rütüş boyası yapmak, kapımdaki çizik gitsin diye orijinal boya ile boyamanızı istiyorum diyin, bizlere inanmıyorsanız bizzat servisten duyun cevabı derim ben.

candy apple, şeker kırmızısı, buzdolabı beyazı vs gibi öz renkten farklı tonları içinde barındıran, 2 kat boya yada 2 kat vernik yada hem 2 kat boya hem 2 kat vernik gibi özel boyalarda rütüş ile sonuç almak şaka boyutunda imkansızdır.

bunun ana sebebi bu boyalar havuz daldırma şeklinde boyanır, kasaya eksi yük verilir, boyaya artı yük ve 10bin ltlik boya havuzlarına daldırarak bu şekilde boya uygulanır ve servislerde bulunan püskürtme sistemi boyalarla ne yakından ne uzaktan alakası bile yoktur, asla püskürtme şeklinde uygulanan boya ile aynı rengi yakalayamazsınız.

bu durum normal tek kat opak renkte bile başlı başına dert iken bizdeki yeni çift kat boyalı , özel renklerde rütüş ile yok servisteki veli usta ile sonuç almanız tek şaçma ile aydaki Amerikan bayrağını indirecem demeniz gibi bir şey.

Renault boya uygulaması ile ilgili size video ile anlatmaya çalışayım, 52sn giderseniz eski meganenın bile nasıl boyandığını görürsünüz bide bunu 1 değil tam 3 daldırma olarak düşünün clio4 kırmızı için, diyorum ya orijinal boya diye bir şey sıkıpta yakalamanız imkansız , rütüş ise gidin arabaya siyah boya sıkın daha iyi geçen beyaz olan benim araca rütüş uygulattım küfür gibi bir farktı ya aralarındaki renk farkı bu ne dedim abi anca bu dediler yolladılar servistekiler,kırmızıyı düşünemiyorum bile

http://www.youtube.com/watch?v=E79fY2wMYx0

Dogru diyosun kirmizi arabalarda clio4 lerde yani oyle bi sorun var araca rotus olmuyor ve yapilan boya islemide bildigim kadariyla ilk hali gibi olmuyo

Dogru diyosun kirmizi arabalarda clio4 lerde yani oyle bi sorun var araca rotus olmuyor ve yapilan boya islemide bildigim kadariyla ilk hali gibi olmuyo

renge yakın oluyor ama aynısı olmuyor , platin gri alın o zaman hocam :)

Kirmizidan vazgecmem :) guzel duruyor cunku

Clio 4 serilerinde en alımlı ve güzel duran renk kırmızı ve bir o kadar da koruması ve bakımı zor renktir...

Geri