1.2 tce enjeksiyonu kontrol ettirin & vites kutusunu kontrol ettirin

Soner.uzn

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Evet arkadaşlar yine bir hata silsilesi ile karşınızdayım 1.2 tce edc aracım geçen gün arkadaşın yanına gitmiştim herhangi bir ses titreme vs yaşamadım arkadaşın evine vardığımda onu beklerken stop edeyim aracı dedim hemen sonra arkadaşım geldi arabayı çalıştırdığımda vites kutusunu kontrol ettirin uyarısı aldım ve araç 2 4 6 R çalışmadı aracı kenara çektim stop ettim bida çalıştırdım yine olmadı ve üstüne enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı da geldi akü kutup başını söktüm bida taktım yine olmadı akü 1 aylık 72 ah yiğit akü ve durup dururken böyle bir hata verdi ondan öncesinde herhangi vites kararsızlığı vites değişiminde hissettirme vs yaşamadım geri vitese takınca araç 3 sn tutuyor gaza baştığımda lütfen aracı p ye alın diye uyarı çıkıyor araç hareket etmiyor araç daha 76.xxx km de kavrama bitse önceden belli etmez miydi ya da mekatronik bi arıza mı veya ben aracı saniyelik stop ettirip 5 6 sn sonra çalıştırdığımda anlık bi elektrik hatası alıp şanzıman beyni kendini korumaya mı aldı yarın çekici gelip arabayı götürecek

Geri