10 gündür kullandığım clio 1.5 dci aracımın dünden beri anlık yakıt tüketiminde dalgalanma ve artış oldu. Örnek vermek gerekirse: dünden önce yani bir sıkıntı yokken 4.viteste 1500 devirde hız sabitleyici ile 76km de anlık yakıt tüketimi değerleri: 1sn aralıklarla şu şekilde değişiyordu = 2.3 - 2.4 - 2.3 - 2.5 gibi bir saniye aralıklar, ama dünden beri ise saniyede 2 kez değişiyor ve aynı şartlarda = 2.4 - 3.6 - 2.5 - 3.2 - 2.3 - 3.7 - 2,8 - 3.9 gibi kararsız, daha hızlı değişen ve arada yüksek değerlerin olduğu bir durumla karşı karşıyayım.
2 gün önce n11den bakım filtrelerini kendim alarak sanayide taktırdım. usta filtrelere çakma dedi, yağ ve mazot filtresi hava filtresi ve polen filtresini ve elf Fulltech partikül filtreli 5w30 yağ ile değiştim. Ama bakımdan sonraki 2. gün başladı bu anormallik, sizce alakası olabilir mi ve ne yapmalıyım, başına aynı durum gelen oldu mu ? özellikle hava filtresinden şüpheleniyorum, çakma hava filtresi böyle bir duruma yol açabilir mi?
2 gün önce n11den bakım filtrelerini kendim alarak sanayide taktırdım. usta filtrelere çakma dedi, yağ ve mazot filtresi hava filtresi ve polen filtresini ve elf Fulltech partikül filtreli 5w30 yağ ile değiştim. Ama bakımdan sonraki 2. gün başladı bu anormallik, sizce alakası olabilir mi ve ne yapmalıyım, başına aynı durum gelen oldu mu ? özellikle hava filtresinden şüpheleniyorum, çakma hava filtresi böyle bir duruma yol açabilir mi?
Son düzenleme: