selamlar,
allah izin verirse bu hafta istanbuldan adanaya megane coupe almaya gidiyorum, sorum şudur ?
yakşalık 950 KM yol geleceğim, devrinde kullandığımda uzun yolda 1 depo ile ortalama kaç KM gidebilirim ? Deneyimi olan abilerimden kardeşlerimden cevap bekliyorum teşekkürler.
allah izin verirse bu hafta istanbuldan adanaya megane coupe almaya gidiyorum, sorum şudur ?
yakşalık 950 KM yol geleceğim, devrinde kullandığımda uzun yolda 1 depo ile ortalama kaç KM gidebilirim ? Deneyimi olan abilerimden kardeşlerimden cevap bekliyorum teşekkürler.

Bende yeni MG3 Coupe 2009 1.6 16V araç aldım ve daha dün Ankara'ya getirdim. Aracı almak içim Ankara dan Mersine gittim ve eve dönüş için önümde yaklaşık 510 km yol vardı. Mersinde depoyu tam doldurduktan sonra menzil olarak 450 km yol gösteriyordu.(Ankara'ya dönmeden bir daha benzinliğe uğrarım kesin dedim) Yola çıktım ve 7-8 kez dur kalk yaptım. Ortalama hızım 110-125 km arasındaydı sürekli fakat klima açmadım. (450km menzili 380 - 400'e indirmek istemedim)
reno Ve geldiğimden beri 30-35 km falan yaptım halen çeyrek depodan fazla benzinim var.(Maşallah) Şaşırtıcı benim içinde ama gerçek. Benim hesapla bakarsan mevzuya sen bi depo ile İstanbul'a gidersin.