- Konuyu Başlatan
Bende onu diyorum1.6 ya bak sen,RS gibi hızlanıyor neredeyse...![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende onu diyorum1.6 ya bak sen,RS gibi hızlanıyor neredeyse...![]()
Boşuna mı RS aldım şimdi,gidip 1.6 90 hp alsaymışım daha iyiymiş...Bende onu diyorum![]()
Valla usta bosuna almısız 2.0ları yemliyozBoşuna mı RS aldım şimdi,gidip 1.6 90 hp alsaymışım daha iyiymiş...![]()
kadir sen 19la yaptın kilo farkı var.. imkansız stock motorun bu halde ivmelenmesi 2.0ı atalım cope o zaman baksana
Benimm meggy 1.180 kgÇok bi kilo farkı yoktur abi . Renault 19 yaklaşık 1050 kg olması lazımdı .
1-2-3-4 viteslerde ve 5. vitesin sonlarına kadar gelemezdi. ama 16 v yuksek devirleri sever. 190'dan sonrasında gecebilir seni.. pilotaj önemli tabiki.Bugün 2006 model 1.6 16v Opel Vectra (100 bg) depo doldurmasına yarışalım dedi kabul etmedim etse miydim sizceBenim araç 2.0 RXT
![]()
Bugün 2006 model 1.6 16v Opel Vectra (100 bg) depo doldurmasına yarışalım dedi kabul etmedim etse miydim ki Gökhan kardeşim![]()
Bugün 2006 model 1.6 16v Opel Vectra (100 bg) depo doldurmasına yarışalım dedi kabul etmedim etse miydim ki Gökhan kardeşim![]()
Opeller , Vectrasından Astrasına zafirasına kadar söyleyim gitmiyorOpel ile sonucu bende çok merak ediyorum,hatta bir arkadaşımda var 16v 105 hp opel roll yapalım dediğimde ben o işlerden anlamam dedi
kaldı gitti öyle eğer imkan varsa güzel bir video çekinde bakalım sonuca