1.6 k7m yakıt nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokmar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2001 1.6 k7m hb r19 180000km. Bugün yaptığım yolculuk diyarbakır elazığ arasıydı ve malumunuz doğu bölgesi inişli çıkışlı ve zaman zaman şehir içi de yaptım. 80 km kadar. Bazen arabayı sıkıştırdım. Bazen 110 120 ile seyrettim klima kapalı idi. Arabada iki kişi idik. Toplam 360 km de 74 TL LPG harcadım. Litre fiyatları farklı idi. O yüzden litre bazında hesaplayınca 100km de 8.8 litre tüketim çıkıyor. Sizce nasıl arkadaşlar?

Normalin biraz altında yakmış diyebilirim.

merhabalar; 63 liraya 360 km gidiyorum bende 120 140 arası hızlarla gaz 1,97 milangaz dan alıyorum atiker karadüzen tüplü

Yakıt biraz fazla mı oluyor o zaman benim ?

lpg fiyatları değişebilir hocam benim aldığım lpg milangaz 1.97 diğer firmalar 2.49 gibi rakamlarla satılıyor onun için fazla yakıyo diyemicem kaçtan alıyosunuz aracınıza lpg yi?

2.25 civarı bulunduğum ilçe de o ama o zaman ki ölçümümde il dışına çıktığım için 2. 40 civarlarına almıştım.genelde opet ten yakıt almaya özen gösteriyorum. Fiyatlar daki farklılıktan dolayı litre bazında ölçüm yapmıştım bende zaten

k7m tipli motorların yakıtına maşallah demek lazım.
bende megane 1 var ş.içi 17 kuurş ş.dışı 15 kuruş.
lpg litre fiyatı 2 tl

k7m tipli motorların yakıtına maşallah demek lazım.
bende megane 1 var ş.içi 17 kuurş ş.dışı 15 kuruş.
lpg litre fiyatı 2 tl

benim araçta megane 1 motorlu 98 europa rte alize geçen Antalya Ankara arası ölçüm yaptım uzun yol 15 kuruş yaktı şehir içide 17 18 kuruş civarı sizinkiyle aynı yani...

K7m benim şehir içi 17 uzun yol 15 krs
Ama sakın kullanım
Kardeşim alınca 30-35 kuruş yakıyor;)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri