1 megane plaka silecek yay takımı

KangooZH

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Silecek kollarının ömrü dolduğundan değiştirmeye karar verdim.Garajda hallettim qw Şimdi misgibi oldu.Hazır elimiz değmişken plakayıda elden çıkardık kardeşimle çifttaraflı bant ve silikon ile sabitledik plakalarıda.En sonunda sıra yaylara geldi.3,5cm aldım zar zor bulup.Bizim fabrikada öğlen molasından istifade kendim taktım yaylarıda bunlarda çalışmalardan resimler.Ayrıca silecek motoru ve mekaniği würt balata spreyi ile iyice temizledim ve ardından würth silikon sprey ile güzelce yağladım çalışırken seste bayağı azalma oldu.Aracın ön bakalitleri komple söktüm

Bunlarda parçacıdan aldığım dw marka silecek kolları(bunlarda zor bulundu qw)

Plakamız tsfo ankara mühürlü çifti 80tl :)

Yayları sökerken

Pnömatik preste değiştirirken

Buda eski ile yeni yaylar :eyv

Son düzenleme:
Maşallah, gündüz gözüyle yandan çekilmiş bi fotoğraf görsek 3.5 cm ne kadar alçaltmış görelim :)

hayırlı olsun
plakanın 34 olmasına rağmen ankara mühürlü olması sorun oluşturur mu?
bende yaptırdım istanbul mühürlüsünden, aklıma takıldı.

Emeğine sağlık kardeşim...

elinize sağlık araç çok güzel duruyor

via equity

Guzel maasallah iyi gunlerde kullanin aracinizi

İyi dilekleriniz için teşekkürler herkeze :) Plakanın mühüründe ankara yazıyo evet ama ama şimdiye kadar kaç kişi durdurup plakadaki mühüre baktı :o Çokta önemli değil ankara,istanbul,konya vs yazması.Önceki yayların yanlış takılmasından araç normalinden yüksekte duruyodu.Bu yaylarla daha iyi oldu.Haftasonu gündüz çekimleri yapıcaz ozaman birkaç resim daha atarım :)

Geri