10.03.13 EvrenTopcu , Joker Mini Opet Toplantısından Kareler ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jokey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayaklarınıza Sağlık Berki Tekrar Fal Görmek Ayrı Bir Güzel :)

ayaklarınıza sağlık.

Ayaklarınıza Sağlık Berki Tekrar Fal Görmek Ayrı Bir Güzel :)

Serhan hafta ici ayri , haftasonu ayri kosusturmam var faal olamiyorum eskisi kadar ama buldugum firsati degerlendiriyorum :)

Tesekkur ettik herkese ayri ayri.

Serhan hafta ici ayri , haftasonu ayri kosusturmam var faal olamiyorum eskisi kadar ama buldugum firsati degerlendiriyorum :)

Tesekkur ettik herkese ayri ayri.

Gönüller Bir Olsun Kanka Biliyorum Anlatmıştın Telefonda Durumları Ama Bak Ankara Projesi Şekilleniyor Kafamda Hani Bizede Bir Gün Ayırmaya Çalışırsın :)

Bakacaazz :):):)

şaka bir yana ayarliyalimda Sinanim topluca gifelim Evren abi bakalim ne diyecek bu teste :-D

HUAWEI-U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Kardeşim ben hafta içi katılamam sanıyorum çünkü cok yoğuna bu aralar yinede forumdan saati tarihi takip etmeye devam ediyorum. Olurda bi boş anım olursa ararım diye. Siz programa devam edin ben yaşlandım artık sizin kadar hızlı olamıyorum :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Esteğfurallah

Anlaşıldı abi plan belli zaten :D onun haricinde ben İconumu aldım bilgin olsun Evren abi
:D
Kardeşim ben hafta içi katılamam sanıyorum çünkü cok yoğuna bu aralar yinede forumdan saati tarihi takip etmeye devam ediyorum. Olurda bi boş anım olursa ararım diye. Siz programa devam edin ben yaşlandım artık sizin kadar hızlı olamıyorum :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Geri