10 tl lpg ile Şehir içi yakıt tüketimim

onurcan16

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar bugün antrenmana giderken 10 tl lik lpg aldım , arabada hiç gaz yoktu açtım baktım ölçtüm 51 km yol yapmış , yol bilgisayarından baktım sizce nasıl ? Yol haritam : Eşkişehir yolu başkent üniversitesi kavşağı (opet) -cebeci stadyumu -maltepe-bahçelievler-Eskişehir yolu- Yaşamkent

Kilometrede 20 kuruşa denk geliyor,gayet güzel bir değer...

Uzun yol verisi ise gayet güzel değerler .

maşallah süphanallah tü tü tü nazar değmesin :eyv :eyv

şehir içi hocam, uzun yolda babam kullanıp hesaplamıştı 16 krş yaktığını söylemişti henüz deneyemedim ama bence hiç fena değil bu fiyatlarla ancak bu :) az önce hesapladım toplu taşıma araçları ile gitsem aynı para değişen fazla bir şey yok umarım benzin ve lpg fiyatları düşer hepimiz rahat bir nefes alırız

Maşallah Maşallah :) :)

benimki 50-55 krş yakıyo hocam sen bin binebildiğin kadar aman nazar değmesin reno:masallah

Gayet güzel 5 yıl sonra lpg'li araçlarınızı hemen elinizden çıkartın...sonra çok büyük sorunlar yaratıyorlar

Gayet güzel 5 yıl sonra lpg'li araçlarınızı hemen elinizden çıkartın...sonra çok büyük sorunlar yaratıyorlar

Aynen katılıyorum, o yüzden benzin kullanıyorum. 10 liraya 50 km. yerine 30 KM Gidiyorum. Ama sağlıklı gidiyorum.

Geri