11.000 km'de gelen bakım uyarısı

Jachlayans

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi gunler arkadaslar,

Aracimi 7 nisanda aldim(1.2) ve su an 12.000 kmde.1 ay once bakima kalan 30 gun diye geri sayima basladi. 10000 km bakimi desen oda degil 11000 kmde uyariyi vermeye basladi. Nedir ne degildir anlamadim. Su an servis isigi yaniyor ama olayi cozemedim. Vaktim olmadigi icinde servise soramadim. Bilgisi olan arkadasim varsa sevinirim.

Servise gitmelisin başka çaresi yok.:eyv

İlk bakımı erken yapıyor artık firmalar... Rodaj bakımı diye belki onun uyarısıdır. Birde yağ özelliğini kaybettiğinde çıkıyor ikaz enazından benim arabamda öle... Gerçi 2007 benim araç ama sensörleri hep 1000-1500 km erken ikaz veriyor.

km sıfırlamanız gerekiyor bi yetkili servise gidin sıfırlasınlar 20.000 olunca bakım yaptırın o zaman tekrardan sıfırlatın işi toparlamış olursunuz.

Aracı Nisan ayında alsan bile üretildiği günü baz alıyor ve kalan zamanı hesaplıyor...
Birde Alper'in yazdığı gibi yağ özelliğini kaybettiğinde aynı uyarıyı verebiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Jachlayans
İyi gunler arkadaslar,

Aracimi 7 nisanda aldim(1.2) ve su an 12.000 kmde.1 ay once bakima kalan 30 gun diye geri sayima basladi. 10000 km bakimi desen oda degil 11000 kmde uyariyi vermeye basladi. Nedir ne degildir anlamadim. Su an servis isigi yaniyor ama olayi cozemedim. Vaktim olmadigi icinde servise soramadim. Bilgisi olan arkadasim varsa sevinirim.

aracının üretim tarihi geçen yıl bu günlerdir ve yılı dolduğu için bakımı hatırlatıyor. şayet 7 nisan günü satış bayisi bakım km'sini sıfırlayıp sana teslim etseydi geri sayım mart ayında başlardı. servise uğrayıp bakım km sini sıfırlatın ama nisan başında yıllık bakıma girmeyi ihmal etmeyin.

Ya bu arac satilirken halledilmesi gereken bisey degil midir? Cok uyuz ediyor beni gostergedeki isigin yanmasi

Aynı sorun benim başımda şuan,fakat bodrum kutay gelin yağınızı filterlerenizi değiştireceğiz diyor.Ne alaka anlamadım ama 5 kuruş ödersem tüketici mahkemesinde alacağım soluğu.

Aynı sorun benim başımda şuan,fakat bodrum kutay gelin yağınızı filterlerenizi değiştireceğiz diyor.Ne alaka anlamadım ama 5 kuruş ödersem tüketici mahkemesinde alacağım soluğu.

teslim aldığınız gün üstünden 1 yıl geçmeden zorla bakıma alamazlar ama erken bakıma girmesininde faydası vardır. karar sizin servis zorlama yapamaz tavsiyede bulunabilir

Geri