Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 Ocak 2015 Maşukiye Şelale Restaurant Buluşması.. :D
Harika bir gündü sponsorumuz İnanlar a sonsuz teşekkürler emeği geçen herkese ve buluşmaya gelen herkese teşekkürler büyüksün RFC dip not: Burak kardeşime buluşmadaki emeğinden Ustamın inanları bağlamasından uzak yollardan gelen Aykut abi ve Uğur abimize de teşekkürler iyiki varsınız
Organizasyonda emeği geçen herkese, sponsorumuz İNANLAR'a çok teşekkürler. Herkesin ayağına sağlık, sürpriz pasta için ayrıca teşekkürler, çok güzel bir gündü. İyi ki varsınız dostlarım
Harika bir organizasyon daha ayaklarınıza sağlık arkadaşlar aranıza katılamadım diye bu organizasyon çok üzgünüm ancak birdahaki organizasyonda beraberiz inş resimler harika herşey harika
Başkan siteyi açmadan url aldım bir baktım sen yüklemişsin Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim yanlız oradada söyledin buradada son cümlende yazdın giderli cümleler yaptın hadi bakalım hahah hehe
Ayaklarınıza, yüreklerinize ve makinalarınıza sağlık dostlar. Ayrıca İNANLAR OTOMOTİV'e çok teşekkür ediyorum. Bu sefer aranızda olamadık. Ama Şubat veya Mart ayında bir Erciyes organizasyonu yapmak lazım. Türkiye'nin ortası tüm şehirlerden arkadaşlarımızın katılma ihtimali daha yüksek, diye düşünüyorum. Bakalım bir tohum attık buraya, yeşertebilecekmiyiz. Tekrar tekrar teşekkürler dostlar. qw