12-13 ŞUBaT RFC ANKaRa

bende ekipteki herkese cok tesekkur ediyorum.aranıza biraz geç katılsamda hersey cok guzeldi.yalnız pazar sabahı brunc için evli arkadaslar gelmekte sıkıntı yasayabilir.:).sunu c.tesi ye alsak nasıl olur.onur abi mavi göl de mangal istiyom bende.mangallll.

bende ekipteki herkese cok tesekkur ediyorum.aranıza biraz geç katılsamda hersey cok guzeldi.yalnız pazar sabahı brunc için evli arkadaslar gelmekte sıkıntı yasayabilir.:).sunu c.tesi ye alsak nasıl olur.onur abi mavi göl de mangal istiyom bende.mangallll.

Resul mangal yapılacak zaten,
Müraacat; ''Joker'' İl Temsilcimiz.

Abi brunch falan neyse uyarda mangal olayına havalar ısınsın yaw donuyoz valla:)

Resul mangal yapılacak zaten,
Müraacat; ''Joker'' İl Temsilcimiz.

Abi mangal hepimizin istegi , bir cumartesi veya pazar gunu herkesin uygun olacagi $ekilde mangal $enligini gündüzden ba$laticaz :) yava$ yava$ yoklamaya ba$larim uygun olanlari ;)

güzel kalabalık bir buluşma olmuş yine..resimlerde süper abi elinize saglık...:eyv

Yeni bulşma planları yapılsın lütfen hazır 1 haftay burdayken katılıym :)

aga gündüz olsunda ben fizana gelirim mangal falan her yol uyar sen yavaş yavas yokla yanlız mekan önceden kararlaştırılsın sonra kalmayalım ayazdaa:)

Mavigöle gidelim,üstü kapalı masaları çok.

Geri