12 Mayıs Rfc miniden büyüyen buluşma (Burak61)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler lüzumsuz gerginliğe gerek yok yarın bugün yüzyüze bakıcaz.
en uygun yer neresi ise orayı tercih edicez samsun trabzon işin içine girdiğinde ordu ve giresunun ortasında bir yerde yapıcaz buluşmayı. en makbulü o.
ayrıca geçen karadeniz buluşması fatsada oldu kimse gelmem demedi milliyetcilik yapmayalım nede olsa biz bir aileyiz...

Gırgırına bir muhabbetti ortada gerginlik falan yok,no problem, hepimiz kardeşiz :eyv

Objektif bi tutum sergilemek gerekirse bunun artvin ve rizesi de var bana kalırsa giresun daha orta bi nokta olur...

Onu zaman belirleyecek :)

En güzel yer Giresun olur bence de. Tam ortada kalıyor ve bu modifiye işlerini hakkıyla bilen ve yapan insanlar var orda. Ayrıca geçmiş zamanda benim organize ettiğim bir buluşmaya Giresun Ordu ve Rize den katılımlar olmuştu. Kendi adıma sıra bende Giresun a gitmek gerek (kendi adıma he :aytuğ )

En güzel yer Giresun olur bence de. Tam ortada kalıyor ve bu modifiye işlerini hakkıyla bilen ve yapan insanlar var orda. Ayrıca geçmiş zamanda benim organize ettiğim bir buluşmaya Giresun Ordu ve Rize den katılımlar olmuştu. Kendi adıma sıra bende Giresun a gitmek gerek (kendi adıma he :aytuğ )
Sercan abiye benim de sözüm var bi de sen bu yaz gelecek misin trabzona :D

Ozaman 2. Büyük Karadeniz Buluşması Giresun'da diyoruz.

Bana uyar

Geri