Arkadaşların dediği gibi taksi çıkması değilse ve paspası kaldırınca zemini görmüyorsan alınır roadfox...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kalitesi tartışılmaz , açıkcası şaşırdım r 12 için olduğunu duyunca acaba üretimi hangi yılmış..
bu markayı takınca aklına 150 hp olması gerektiğimi geliyor?![]()
-Rampa da bayılma olayı baskı balatasının ve motorun ateşleme sisteminin durumuna bağlı...Rampalarda Bayılır - Bizde 80 Model'i Vardı Aynısından Çok Temizde Benzinde En Fazla 135 Yapıyordu, Bir Keresinde Pejo Motorsiklet Bizi Solladı ve Babam Ardından Aracı Sattı hehe Yakıt Olarak 1.4 Motor ve 4 Vites'e Göre Oldukça Fazla Neredeyse Flash Kadar Yakar Hatta Belki Daha Fazla Bu Araçlar İle Kamyon Sollaması Ölüm Birazsa Hafif Rampalarda, Araç Sollarken 10 Kere Düşündürür, Geçermiyim Ya Adam Gaza Basıverirse ? Karşıdan Araba Gelirse Dururmuyum Diye, Yol Tutuşu Taktire Şayandır Yandan Rüzgar Alırsa Yamulur Kalır Haa Lafım Meclisten Dışarı Güzel Kümes Olduğunu Duymuştum Bence Beni Dinle Abi Ya Samara Yada Reno 5![]()
-Rampa da bayılma olayı baskı balatasının ve motorun ateşleme sisteminin durumuna bağlı...
-Biz 83-84-85-87-88 bu modellerde ki tüm Renault 12 leri kullandık . Hepside çok sağlıklı 150-160 yapıyorlardı . Ayrıca uçacak halin yok 110-120 gitse yeter .Motorsiklet solladı diyorsun . Bizide 170 le giderken Yamaha R6 geçti .
-Düzgün bir Renault 12 motoru yakıtı fazla yakmaz . Spring motoru gibidir , Tek Bobinle ateşleme yapar . Elektronik ateşleme yok . Gayette normal yakıtı var .
- Karşıdan araba gelecek korkusu varsa değil REnault 12 , Mercedes bile sollayamaz .
Sanki samara yada Renault 5 farklı bir şey , bunu hiç bilmyen samara da ESP , ABS ne var ne yok var zannedecek .
Renault 12 yi ezdirtmem .
[/QUOTE]
Ezme Gibi Bi Amacım Yok;
Araba İle Ayda 2 Kere Uzun Yola Çıkardık Sıfır ' 0 ' Kilometre Baskı Balata İle, Babam 2 Ayda Bir Bobinleri Değiştirirdi, Ateşleme Sistemi Elektronik İdi, Bunun Sayesinde Aracımız Her Zaman Tek Marş İle Çalışırdı
Renault R 9 Broadway 1985 Model 3.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 91466552
abi konuyla pek ilgisi yok ama şöyle bşy düşünmezmisin ?
Yoo konu zaten bu Antalya'da olaydı bakardım