aynısı bizim burda bir arkadaşta olmuş lpg li aracı direksiyon yokuşta kitlenmiş araç istop etmiş kaldırıma vurmuş arabayı sonra dikkat edilmesi gereken bir husus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olay biraz düşündürücü,Klima açıkken aracı zorlasam bile benim aracımda hiç karşılaşmadığım bir şey.Bildiğim kadarıyla klima aracın maksimum 8-10 hp düşürür araçatan.Sendede hp çok sıkıntı olmaması lazım.Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
Bu olay biraz düşündürücü,Klima açıkken aracı zorlasam bile benim aracımda hiç karşılaşmadığım bir şey.Bildiğim kadarıyla klima aracın maksimum 8-10 hp düşürür araçatan.Sendede hp çok sıkıntı olmaması lazım.Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
Mükemmel bir servisten mikemmel bir çözüm sıcakta 2.5saat uğraştıktan sonra arabaya ilk ayarlarını yükleyip teslim ettiğim gibi geri vermelerinden sonra verdikleri cevap gaz basıncı yetmiyor bu arabaya klimayı kullanma sıkıntı olmaz
Bu sıcaklar klimasız hayat olur mu şimdi v6 ya kırsal döküp servis önünde yaksam mübah değil mi ben sıcaktan yanacağıma araba yansın![]()