- Konuyu Başlatan
gaz servisine gittim ankaradaki takan servisim yarın bi çözüm üretecekler bbakalım sabahı bekliyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tırsacak bir konu daha çıktı banaçözüm olana kadar binmemek en doğrusu:S
araba bu binmedende olmuyorki bakalım sabah ola hayır ola.. hem hocam ayrıcana sen neden tırsıon araban düplü değilse full elektronik değilse otomatik şanzıman değilse kartlı sistem değilse tırsma![]()
bencede kesinlikle tüpten kaynaklanıyor.
fiat stilo aracımda tüp wardı ve giderken stop etme ve ilk marşta çalışmama problemi wardı tüpte gittiği sürece .
arac o kadar içime sinmiştiki hiçbir arızasını gözüm görmüyordutrafikte gazlarken stop edince dediğin gibi direksinyon ve frenler iptal oluyordu,debriyaja basıp bırakınca otomatikman araba çalışmaya devam ediyordu
alışmıştım.bide devir problemleri oluyordu bazen3,000 deviri geçmiyordu o zamanda giderken kontağı açıp kapayınca sıkıntı düzeliyordu
![]()
arabamı sewiyordum ama en sonunda vazgeçtim.babam bostancı sanayide olmasına rağmen tüp le ilgili beyin vs vs yenilendi sıkıntı düzelmedi ,
en sonunda sattım aracı düzeldiama hala üzülüyorum.
kesin tüpten kaynaklanıyor bence,bendeki sıkıntı benzinde gidince problem olmuyordu
araca gönülden bağlanınca çalışmadığında karşısına geçip izlemek bile keyif verir insana.nasıl sorunlar nasıl çözümler enteresan valla![]()