11 Ara 2013 #11 vahapaydın T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 944 Tepkime puanı 43 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Kar görmeyen kara basmayan Kangoo kalmasın... Genişletmek için tıkla ... Akşama veya yarın ZN'de karda olacak Usta'm Şimdi kış uykusunda hehe
*USTA' Alıntı: Kar görmeyen kara basmayan Kangoo kalmasın... Genişletmek için tıkla ... Akşama veya yarın ZN'de karda olacak Usta'm Şimdi kış uykusunda hehe
11 Ara 2013 #12 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 Maşallah
24 Ara 2013 Konuyu Başlatan #13 Rangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Mar 2012 Mesajlar 596 Tepkime puanı 36 Puanları 0 Yaş 33 Htmakina' Alıntı: Maşallah maşallah. Allah kaza bele vermesin. Yalnız orada bir şey dikkatimi çekti. 3D bluray diski mi var? Film mi seyretcen.qw Mesajını düzenledim ''kısıntı'' etme. Genişletmek için tıkla ... Tv aldım yanında hediye verdiler Arabada kalmış. Mesaj düzeltme için teşekkürler.
Htmakina' Alıntı: Maşallah maşallah. Allah kaza bele vermesin. Yalnız orada bir şey dikkatimi çekti. 3D bluray diski mi var? Film mi seyretcen.qw Mesajını düzenledim ''kısıntı'' etme. Genişletmek için tıkla ... Tv aldım yanında hediye verdiler Arabada kalmış. Mesaj düzeltme için teşekkürler.