• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

15 Temmuz Yuvacık Organizasyonu Mert Koç Çekimleri

İftar işi bizden sorulur Hatice sıkıntı yok...
Bi ramazan moduna girelimde bakarız o işin icabına...:eyv

Yakın zamanda inşallah Halil abi. Geçen gün türbede de karşılaşamadık, kazçmışsınız zaten. :p Arayı açmamak lazım. :)

Yakın zamanda inşallah Halil abi. Geçen gün türbede de karşılaşamadık, kazçmışsınız zaten. :p Arayı açmamak lazım. :)
Evet karşılaşamadık yolda geliyor dediler yola baktım görünmüyorsun:aytuğ birazda acelemiz vardı çıktık, Usta'nın yanına uğradığın zaman havalimanınada çevirebilirsin direksiyonu değil mi...:)

Evet karşılaşamadık yolda geliyor dediler yola baktım görünmüyorsun:aytuğ birazda acelemiz vardı çıktık, Usta'nın yanına uğradığın zaman havalimanınada çevirebilirsin direksiyonu değil mi...:)

Utanarak söylüyorum ama havalimanında çalıştığını o gün öğrendim Halil abi. :o Büyük bir keyifle rahatsız ederim bir gün. :aytuğ

Aynen ablam ''Anadolu Yakasında'' İftar Yemeği çok güzel olur.Geçen yılki harikaydı :)

mert resimleri hotfile da paylaşabilir misin.. bizde de bir arşiv olarak kalsın..

Geri