en son hali can yakar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah Abi Teşşekkür ederim yorumun için..Kardeş yeni jantlar Proteus Renault orjinal Megane jantı ve süper yakışmış fakat far karartma olayını ben kendi adıma başarılı bulmadım.Saygılar.
Eyvallah kardeşim Evet şimdilik janta para bulana kadar böle takılıcam..far karartma güzel olmuş. jantta diğerine göre daha iyi (;
Aynen Babama extreme fluance aldırmamım tek sebebi o jantlarMaşallah jantlarda farlarda çok güzel olmuş.
Bizim arabanın dynamique olmasının tek sebebi jantları diyebilirim![]()
Doğru sölüsun sonuna kadar katılsamda hala aklımda soru işaretleri varkesinlikle aklınızdan 17 yi cıkartın bence,nolursa olsun 18 durusunu cok ama cok değiştirecektir olumlu yonde![]()
Evet önce farlar transparan folyo ile kaplıyken hiç birşey görünmüyordu yolda şimdi çok şükür görüntü geri geldi..eski hali biraz daha oturaklı yeni hali ise spor olmuş.. farların öle kaplı olması gece görüş kaybına neden olmayacak mı ?
emeğinize sağlık güzel olmuş![]()
Eyvallah kardeşim, geçen köprü trafiğinde denk geldi bi cliocu korna işaret falan açtım camı başladı sormaya, dedim arabanın arka camında web adresi var akşam üye ol detayları anlatırım sana...
BBS motorsport forever kanıma girmeyin alıcam o janttan sonundaMaaşallah allah kaza bela vermesin iki halide güzel ama bence ama motorsport jant fena duruyo bunlara
Eyvallah Kardeşim çok saol..en son hali can yakar
Eyvallah Kardeşim çok saol..Her şey yerinde olmuş maşallah![]()
Eyvallah Burak abi sonuna kadar haklısın farlar folyo ile çok batak duruyodu araç.. şu an acaip içime sinmiş durumda..güzel olmuş kendine gelmiş resmen araba...![]()
Hacı abi sen yaşıyormusun Allahını seversenHayırlı olsun Daghan.