16 BDE 33 Ufaklık Yeni Jant ve Farlarıyla Karşınızda..

​Maşallah Haşin Bir Görüntü Oluşmuş

Eskisi de yenisi de ayrı bi güzel.Eline emeğine sağlık.Kazasız belasız kullan... :)

Eyvallah Burak abi sonuna kadar haklısın farlar folyo ile çok batak duruyodu araç.. şu an acaip içime sinmiş durumda..

Hacı abi sen yaşıyormusun Allahını seversen :) bak benim arabada antreman yaptık senin farlarıda açalım kanka ::):):)

İki operasyon yapıyoz hadi kop gel deseniz çıkar geliriz sadece internet aleminde yoktur bir süredir. yoksa biz türkerle arasıra buluşuyoruz zaten

sitenin en güzel megane 3 hblerinden biri :) siyah farlar cok haşin bi görüntü oluşturmuş :) allah kaza bela vermesin.. :eyv

jantlarda farlarda çok iyi olmuş
Eyvallah Kardeşim Saolasın güzel düşünceler için..

yeni hali daha güzel maşallah :eyv
Teşekkür ederim ;)

Geçenlerde senin arabayı Acıbadem'in orada gördüm kardeşim, Maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın:eyv
Eyvallah Abi ya hanımı bekliyorumdur yada arkadaşın evin önüne bırakıyorum bazen orda görmüş olabilirsin ;)

emeğine sağlık maşallah :eyv :eyv
Saol Kardeşim seninkinin yanında bizimki fıs kalır otomatik olsa seninki kaşıncam senin makinayada işte manuel oluşu engellior beni:)

​Maşallah Haşin Bir Görüntü Oluşmuş
Eyvallah Ali Abi teşekkür ederim ..

Eskisi de yenisi de ayrı bi güzel.Eline emeğine sağlık.Kazasız belasız kullan... :)

Eyvallah Kardeşim çok daha güzellerini Allah sizlere nasip etsin inşallah..

İki operasyon yapıyoz hadi kop gel deseniz çıkar geliriz sadece internet aleminde yoktur bir süredir. yoksa biz türkerle arasıra buluşuyoruz zaten
Abi haklısın bi nebze ama bende cebin yok bu arada bugün clio symbolle peşindeydim ama farketmedin terminal lambalarından ben u döndüm sen devam..:)

sitenin en güzel megane 3 hblerinden biri :) siyah farlar cok haşin bi görüntü oluşturmuş :) allah kaza bela vermesin.. :eyv
Saol Kardeşim.. Bugün bu arada senin kornayı denedim bi aksesuarcıda maşallah çok ciğerli o be :):)

fena çalar hele bide röleyle taktır bak nasıl ortalıgı ayaga kaldırıyor :D

Aracın son hali oldukça güzel görünüyor. Karartılmış far ise ayrı güzel.
Far karartma uygulamasını bana açıklayabilirmisiniz? Ne ile nasıl karartınız?

sırf çok kollu jant ve sarı iç döşeme istemediğim için daha donanımlı olan privilage yerine bir alt donanım olan dynamic modelini tercih etmiştim. bu konudaki resimleri gördüğümde bir kez daha doğru seçim yapmış olduğumu gördüm.

Geri