ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Maşallah Haşin Bir Görüntü Oluşmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah Burak abi sonuna kadar haklısın farlar folyo ile çok batak duruyodu araç.. şu an acaip içime sinmiş durumda..
Hacı abi sen yaşıyormusun Allahını seversenbak benim arabada antreman yaptık senin farlarıda açalım kanka :
![]()
Eyvallah Kardeşim Saolasın güzel düşünceler için..jantlarda farlarda çok iyi olmuş
Teşekkür ederimyeni hali daha güzel maşallah![]()
Eyvallah Abi ya hanımı bekliyorumdur yada arkadaşın evin önüne bırakıyorum bazen orda görmüş olabilirsinGeçenlerde senin arabayı Acıbadem'in orada gördüm kardeşim, Maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın![]()
Saol Kardeşim seninkinin yanında bizimki fıs kalır otomatik olsa seninki kaşıncam senin makinayada işte manuel oluşu engellior beniemeğine sağlık maşallah![]()
![]()
Eyvallah Ali Abi teşekkür ederim ..Maşallah Haşin Bir Görüntü Oluşmuş
Eskisi de yenisi de ayrı bi güzel.Eline emeğine sağlık.Kazasız belasız kullan...![]()
Abi haklısın bi nebze ama bende cebin yok bu arada bugün clio symbolle peşindeydim ama farketmedin terminal lambalarından ben u döndüm sen devam..İki operasyon yapıyoz hadi kop gel deseniz çıkar geliriz sadece internet aleminde yoktur bir süredir. yoksa biz türkerle arasıra buluşuyoruz zaten
Saol Kardeşim.. Bugün bu arada senin kornayı denedim bi aksesuarcıda maşallah çok ciğerli o besitenin en güzel megane 3 hblerinden birisiyah farlar cok haşin bi görüntü oluşturmuş
allah kaza bela vermesin..
![]()