Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aslında megane 2 jantı düşünüyorum. Bununla ilgili açtığım bir topic te var hatta. 16" + 35mm lik bir yay ile fene olmaz diye düşünüyorum. Bu jantları Clio III e uygulayan kimseyi görmedim. Hem ilk olmak hemde denemek niyetim Sizlerin etrafında bu jantlardan satmayı düşünen arkadaşınız varsa iletişime geçebilirim. Konu linki aşağıdaki gibi.
Ben aslında megane 2 jantı düşünüyorum. Bununla ilgili açtığım bir topic te var hatta. 16" + 35mm lik bir yay ile fene olmaz diye düşünüyorum. Bu jantları Clio III e uygulayan kimseyi görmedim. Hem ilk olmak hemde denemek niyetim Sizlerin etrafında bu jantlardan satmayı düşünen arkadaşınız varsa iletişime geçebilirim. Konu linki aşağıdaki gibi.
Megane 2 jantı takıldı daha önce clioya aşağıdaki linkteki gibi. Bunun dışında benim hatırladığım 61 Plaka bir clio 3 vardı ondada megane 2 jantı vardı.
Megane 2 jantı takıldı daha önce clioya aşağıdaki linkteki gibi. Bunun dışında benim hatırladığım 61 Plaka bir clio 3 vardı ondada megane 2 jantı vardı.
Verdiğiniz örnekteki jantlar 6 kollu ve çok bulunan dynamique jantı. Ben aşağıdaki linkte örnek verdiğim 5 kollu extreme jantlarını denemek istiyorum ve bunun örneğini görmedim açıkçası.
Clio III 'e 17" jant taktığınız zaman lastik boyutlarınız çok stabile olamıyor maalesef. Bu durumda aşırı konforsuzluk, bozuk yollarda sürtme v.b. problemleri beraberinde getiriyor. 16" en ideal olanı benim şahsi fikrim. 17" jant denemiş her clio III kullanıcısı bana katılacaktır