6 Mar 2011 #62 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 jantlardan sonra bikaç güzel foto alayım senden kardeşim sonra aracını tuning bölümüne eklicem
6 Mar 2011 Konuyu Başlatan #63 jeg Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Şub 2011 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 burakdinler' Alıntı: jantlardan sonra bikaç güzel foto alayım senden kardeşim sonra aracını tuning bölümüne eklicem Genişletmek için tıkla ... jantları takmadım zaten arka janttan belli ayrı durdugu ay sonunda alcam jant 16 bakayım klasik bişi bulabilirsem 1.000 tl civarında
burakdinler' Alıntı: jantlardan sonra bikaç güzel foto alayım senden kardeşim sonra aracını tuning bölümüne eklicem Genişletmek için tıkla ... jantları takmadım zaten arka janttan belli ayrı durdugu ay sonunda alcam jant 16 bakayım klasik bişi bulabilirsem 1.000 tl civarında
6 Mar 2011 #64 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Bu jantlar güzel böyle bişey bulursan çok iyi olur...
6 Mar 2011 #65 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 jeg' Alıntı: jantları takmadım zaten arka janttan belli ayrı durdugu ay sonunda alcam jant 16 bakayım klasik bişi bulabilirsem 1.000 tl civarında Genişletmek için tıkla ... sahibindende güzel jantlar düşüyor orayı takip et..eger istanbulda olursa bizde bakarız jantlara sorun olmaz anadolu yakasında olursahbr verirsin...
jeg' Alıntı: jantları takmadım zaten arka janttan belli ayrı durdugu ay sonunda alcam jant 16 bakayım klasik bişi bulabilirsem 1.000 tl civarında Genişletmek için tıkla ... sahibindende güzel jantlar düşüyor orayı takip et..eger istanbulda olursa bizde bakarız jantlara sorun olmaz anadolu yakasında olursahbr verirsin...
6 Mar 2011 Konuyu Başlatan #66 jeg Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Şub 2011 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 burakdinler' Alıntı: sahibindende güzel jantlar düşüyor orayı takip et..eger istanbulda olursa bizde bakarız jantlara sorun olmaz anadolu yakasında olursahbr verirsin... Genişletmek için tıkla ... helal olsun valla demen bile yeter burak abi
burakdinler' Alıntı: sahibindende güzel jantlar düşüyor orayı takip et..eger istanbulda olursa bizde bakarız jantlara sorun olmaz anadolu yakasında olursahbr verirsin... Genişletmek için tıkla ... helal olsun valla demen bile yeter burak abi
7 Mar 2011 #67 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Aracın rengi çok güzel,Beyaz şeritleri sök,16''goldrace jant tak,Devaaam.