19.04.2014 Tarihinde doğan üyelerimizin doğum günü kutlaması..

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir

birthdayDoğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara, sağlık, mutluluk ve başarılarınızla dopdolu..:bravo

bulentsenerc, boran1277, airwolf2012, hirsizpolis_89, sonerkaraşah, Cyplos, nogammm, zkurtoglu, çağanata, Ebrusn, dostmetheus, eralperen, onursal, serdar guvenir, fejolerli, ironicman, Alperince, nununi, NB725, seyfovet, abduscan, inkosma, ygd58, yılmaz, erdianlatir, ucarsertac, Baki Cali, BakiTheLazz, reew, oguzcanbeser, CanSAYGI, pala, twican, Krotherxmamr, frkdmr87, becks, chatlax_ksk, erkan3300, fth.36, karacaylak, ugurli, exper_15, hasan100, b0sn4k, A.M.Ünciman, furkanunal, JeanLyn, reis3735, BakiTheLaz, mit 131

Nice mutlu huzurlu senelere:eyv

Baki Cali doğum günün kutlu olsun.... birthday

abi sizlerden ricam şu @BakiTheLaz ile @BakiTheLazz profillerini siler misiniz? gereksiz yer kaplamasın ben önceden haziranda üye olmuştum sonra mail gelmedi uzaktan takip ettim facebook linki açıldı oradan üye oldum oradan girip çıkıyordum. sonra orasıda forum yapılandırıldıktan sonra kaldırıldı 5 6 gün foruma girememiştim yeni üyelik açayım dedim ona da mail gelmedi yani anlıyacağınız bu 2 hesabı ben açtım ama işim olmuyor gereksiz yer kaplamasın :)

Geri