19 a laguna lip

nurettinipek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
internette bır kaç laguna lıp buldm ama 19 a olur mu olmaz mı bılmyrm bırde bu urunler orjnalmödr yoksa kendı yaptkları fıber bı malzmdr sızlere dansmak ıstedm bırde bu aralar 19 a far karartma yapmak ıstyrz kendmz ama cesarette edmyrz acıksası bı ustaya sordm farları sokerm 2 3 gun sonra gelrsn kararms seklde takarm dedıde sure uzun ne yapmalıyım? SATILIK LAGUNA LİP ÜRÜN SIFIRDIR 20 ADET MEVCUT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 78510159

206'larda ki laguna lip değil ama neredeyse aynısı. diğer fotolar zaten temsili konmuş.
bence güzel bir alternatif. yalnız ilan açıklamasında fiber karışımı demiş.. esneyince kırılmayacaksa sorun yok :D

150tl den assagı olmaz dıyor:) bır kaç ılan daha gordum ama bılmıyorum hangısı daha ıyıdır bır dıger ılan ızmırde orjınal yazmıs ama:S

lip fiber döküm taşa çarpsanız kırılıyor haberinz olsun hayl krıklıgı yasamayın ayrica ilandaki butün lipler farklı bende espace lip sordum aynı kişye fotolarda var ama malesef elinde yok sadce resim koymuş 150 liraya yazık olur gibime geliyo

206'larda ki laguna lip değil ama neredeyse aynısı. diğer fotolar zaten temsili konmuş.
bence güzel bir alternatif. yalnız ilan açıklamasında fiber karışımı demiş.. esneyince kırılmayacaksa sorun yok :D
kırılıo abi yüksek biyere çıkarken türtülse bile direk fiberin o saçak malzemesi çıkıo ortaya hemen arkadaşım kollandı bi süre

pekı ne taksm kı ben:S on tarafa takmam sart oldu artık

pekı ne taksm kı ben:S on tarafa takmam sart oldu artık
selamunaleyküm kardeşim.
esnek lastik liplerden düşünürmüsün benim 19'da var şuanda 35 lira fln almıştım.fazlasıyla idare ediyor bence, düşünürsen netden araştırabilirsin.

gerçek referanslı plastik malzeme dışı lip alma bence biryere değdirdiğinde kırılır..çıkma orjinal bulmaya çalış..laguna lip bulmak biraz zor..bulursan çizik falan olursa hiç kaçırma direk al bir boyarsın düzelir..onun dışında plastik malze olan liplere bakabilirsin..opel astra lipide olur senin arabaya..

Geri