Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dedikoduya göre orjinal ebat dışındaki lastikler muayneden geçmiyormuş,bende 205 55 16 aldım yeni,aralıkta muaynem var bakalım zaman gösterecek,onun dışında fark dahil edilemeyecek derece yakıt artışı olur,yol tutuşu artar 205 ile
dedikoduya göre orjinal ebat dışındaki lastikler muayneden geçmiyormuş,bende 205 55 16 aldım yeni,aralıkta muaynem var bakalım zaman gösterecek,onun dışında fark dahil edilemeyecek derece yakıt artışı olur,yol tutuşu artar 205 ile
Bu takılabilecek lastik ölçülerini bir hesaplaması mevcut. Bu hesaplamaya göre bizim araçlara 205 55r16 takılabilir. Ayrıca kapı içinde veya kitapçıkda da yazıyor diye biliyorum. Şahsen yazlık lastiklerimi fiyat yüzünden Nokian e2line 205 55r16 taktırdım. YAKIT konusunda bir fark göremedim(!) yol tutuşu ve biraz lastiklerin büyük olmasından dolayı görünümde pozitif sonuç aldım. Muayene konusunda da abartı bir fark olmamasından dolayı sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Millet kabak lastikler dolaşıyor ona maraz çıkartsınlar
Arkadaşlar bende 195 ölçülerinde alacaktım fakat bu konuyu görünce durdum.Muayenede sorun oluyor mu? Araca 205 ölçüleirnde takmanın zararları tam oalrak nedir? Kesin bilgi verirseniz ona göre alacağım.Teşekkür ederim.