Boş ver herkez kaputu siyaah yapar sende böyle devam etYa 150tl fark edince dedim facelift olsunama boyasina para kalmadi bu sefer
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Boş ver herkez kaputu siyaah yapar sende böyle devam etYa 150tl fark edince dedim facelift olsunama boyasina para kalmadi bu sefer
![]()
evet beyler Allah beterinden korusun diyerkten bugün ilk kazamızı 20km/s hız ile yaptık2011 model Audi A4 2.0 tdi'a arkadan az bi dokandım
![]()
By ustaoglu_b at 2012-08-02
![]()
![]()
![]()
tahminimce 200-300tl lik bi masraf var. sadece iki far ve bir kaput. tampon ve çamurluklar sağlam. sadece radyatörün hortumu şarj dinamosunun dişlisine değip kopmuş araç bu yüzden yürüyece k halde değil yani uzun mesafe gidemez... yarın ilk iş arabayı yaptırmak olcak![]()
evet artık aracımız önden facelift oldu ama arkadan hala fabrika çıkışı
![]()
By ustaoglu_b at 2012-08-04
![]()
By ustaoglu_b at 2012-08-04
![]()
By u

Tek olacak tek
inşallah sedatşu göstergenin pişindeyim bu aralar... maaşı bi alayım ne kalıcak ona göre almaya niyetlenicem. bir daha ki ay zaten noktayı koyacak şeyi alıyorum ama takmıcam
![]()