1993 Renault Broadway - Tamponları bugün boyadım :)

Çok çok güzel olmuş maşallah elinize sağlık. 41 plaka olupta yüksek olmak yakışmamış ama direk cantürk amortisör murat abiye araba yerlerde :)

Çok çok güzel olmuş maşallah elinize sağlık. 41 plaka olupta yüksek olmak yakışmamış ama direk cantürk amortisör murat abiye araba yerlerde :)

Araba 41 plaka ama İstanbul'da :) Öğrenci olduğum için maddiyat önemli, para bekliyoruz :) Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
tamponlar güzel olmuş ama İnşallah boyada atma olmaz...

resim eklemek istiyorum fakat ekleyemiyorum yardımcı olmak isteyen varmı?

Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
tamponlar güzel olmuş ama İnşallah boyada atma olmaz...

Bugün benzinliğe gittim tazyikli su tutturdum. Sonra eve geldim fırçayla güzelce sabunladım yıkadım arabayı. Akma, atma hiçbir şey olmadı :) Zaten araştırıpta yaptım boyayı. Astarsız boyayan çok kişi var atma falan olmuyor. Ki zaten atacak boya kendini çok belli ediyor, bu öyle değil. Normal sprey boyalar 2 lira ben 9 lira verdim tanesine kaliteylede alakalı. Kısacası atacağını hiç sanmıyorum :) Teşekkürler güzel yorumunuz için :)

bencede güzel olmus emeginize saglık.

Marşpiyerlerimizi taktırdık. Fotoğraflar dandik ama idare edin :)

önden 3-4 bakla aldırmak lazım :)

önden 3-4 bakla aldırmak lazım :)

Yay kalmasın yani arabada :D Yay kesme işine girmekte çok tereddütlüyüm. Böyle leylek gezmek daha iyi bile diyorum bazen kendi kendime :) Coil over olsa daha iyi ama onun içinde para lazım. Şu anda beklemedeyiz ama bu araba basılacak :D

Geri