Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar 1998 model faz 1 megane cabrio aracım var dune kadar sorunsuz calısan arac bı gun stop ettıkten sona aracı kıtledım yarım saat sona acmaya calıstıgımda acamadım ne kapıları nede ımoyu pılden dır kumanda pılını ılk bas degıstırdım 3-4 saat calıstıktan sona kumanda yıne calısmadı su an aracı calıstıramıorum 9kaldı kapının önünde yardımcı olursanız sevinirim!!
beyler yorum atan herkeze cok tesekkur edıyorum allahtan aracı kapının önüne çektim bı ark yardımıyla yeni yorumları bekliyorum servise gidicem ama itelerler die gidemiyorumda kime yaptırcagım konusunda da hıc bır fıkrım yok
paylasım ıcın tesekkurler TRsemih. şöyle de bi durum var arkadas acıklamada ımmo kodunu servıse ruhsat faxlayıp öğrendim diyor fakat ben servisi aradığımda bu kodu makinaya baglamadan görme şansımız yok diyor kafayı yıcem kac gundur !!