- Konuyu Başlatan
arka folyolar duruyor mu hala?)
tıraş yakışmş arkayı bırakmışsın ama olsun o kadar![]()
![]()
Arka taraftaki folyolarda kararsız kaldım bıraktım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arka folyolar duruyor mu hala?)
tıraş yakışmş arkayı bırakmışsın ama olsun o kadar![]()
![]()
yeni projelerini merakla mı bekliyoruz mu desekkkk
tedirginle bekliyoruz mu desekk
folyo ile ilgili bişey yoktur inşallah yeni projelerinde
(ben tam yazarken projelerini anlatmışsın. şu folyoyu duydum ya korkmaya başladım yine)
Yok ya logo farlara felan hıc ellemıyorum artıkTemizlerken bittim yemin ediyorum
![]()
Bugün servise uğradım radyo kodu için ordaki bütün ustalar arabayı görünce dışarı çıktı Orjinale çevirdikten sonra gene genel bi temizlik yaptım farlarda döşemelerde konsolda felan bide yeniden lastikler el attım oldu resmen sıfır . Eski halini görseler bakmazlardı heralde
Camlarda film olmayınca kendimi cıplak gibi hıssettım trafıkte acilen yeniden yaptırıcam şu pazartesi işleri halledeyim![]()
araba kendine gelmiş.. benim tavsiyem o yamuk yazılı plakların yerine istanbul beşiktaş baskı app plaka yaptır..göreceksinki araba dahabi güzel görünecek..
üstü açık arabaya binmiş gibi olmuşsundur
![]()
appplakamerkezi.com a gir orda örnekler var hemde mühürlü , üye garajda benim plakalarada bakabilirsin ordan yaptırdım.. Mühür olması önemli birde kaliteli malzeme boya vernik.
Gösterdiğim model istanbul app diyemi geçiyor
Gösterdiğin model ve yer mühürsüz sahte app yapıyor. Mühürlü app plaka yapanlarda zaten tek çeşit app var. Siyah kenarlı app veya siyah kenarlı olmayan app ve birde pleksi plaka+ app. Öyle yamuk yazılı garip şekilli yapmazlar.Başka çeşit yapmazlar. Benim tavsiyem siyah çerçeveli app plaka. Dediğim siteden yaptırabilirsin.