Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 clio motor üst kapağı ile motor bloğu arasından yağ kaçırıyor
motor üst kapağı ile motor bloğu arasından yağ kaçırıyor.. motor bloğu üzeri yağ olmuş durumda neden kaynaklanıyor olabilir.. yardımlarınız için şimdiden teşekürler
conta eskimiştir..yırtılmıştır,üst kapak sökülerek kolayca yenilenebilr..hatta bildiğim kadarıyla sıvı conta kullanıyorlar yüksek sıcaklığa dayanıklı.geçmiş olsun.yağınızı sık sık kontrol ettirin.
conta değiştirdiğin zaman trigeri de değiştirmek gerekiyormuş kapağı açınca trigerin üzerindeki kılcal hatlar kopuyormuş tekrar aynı trigeri takmak sağlıklı olmaz dedi usta yağı ve contayı da değiştirecek 350 lira ya yaparım dedi bende pazartesi götürecem
350 liraya ben pek güvenmem açıkçası. Bende conta yaktım bilmeden gitmişiz yağ bembeyaz olmuştu taşlandı kapak basınç ayarı vs 700 liraya patladı bize ben ucuz işe güvenmem.Sonra tekrar kapak açmak zorunda kalırsınız arabanız yatar hem paranız hemde vaktiniz gitmiş olur yaptırdınızmı 1 kere yaptırın
ankara sincan da yaptırıyorum orda kaporta tamirhanesi var kuzenin o götürdü ustaya ben de yanında gittim bir bir saydı fiyatını işcilik konusunda indirim yaptığını söyledi.
fikirleriniz için teşekürler arkadaşlar..