2000 kangoo saat ayari?

babapars

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kilometre saatinin altindaki dijital saat nerden veya nasil ayarlaniyo acaba?
tus dugme falan goremedimde....

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kilometre sıfırlama tuşuna basılı tutunca ayarlanması lazım...

sayaç da illaki ayar düğmesi olur sayacın içinden çıkan çubuk onunla ayarlanıyor .sağ tarafa doğru çevirirseniz rakamlardan biri yanıp sönmeye başlar ayarlayıp üzerine bastığınızda kalır ve yine sağ a çevirerek diğer rakam a geçebilirsiniz bu şekilde ayarlanıyor

Ustadim o tek tusa basinca gunluk km sayaci cikiyo basili tutuncada gunluk sayaci sifirliyo

Ustadim o tek tusa basinca gunluk km sayaci cikiyo basili tutuncada gunluk sayaci sifirliyo

Yukarıda anlattığım gibi yaprsanız çözersiniz. Normalde saat ve dk ayracı yanıp söner sağ a çevirince rakam a geçer rakamda tuşa basıp sağ a çevirince tuş u rakam değiştirirsiniz

sayaç da illaki ayar düğmesi olur sayacın içinden çıkan çubuk onunla ayarlanıyor .sağ tarafa doğru çevirirseniz rakamlardan biri yanıp sönmeye başlar ayarlayıp üzerine bastığınızda kalır ve yine sağ a çevirerek diğer rakam a geçebilirsiniz bu şekilde ayarlanıyor

Saga sola cevirmemistim deniyecem

km sıfırlar gıbı basılı tutuyorsun. olmadı tekrar bas fln öle oluyodu :cool: ztn tek düğme başka basacağın bı yer yok. bende basa basa kendı kendıme bulmuştum.

Geri