Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayirli akşamlar uzun bu süre once aldigim decoderi fırsat bulup bağliyamadim yardimci olabilecek neyi nereye lehimliyeceğimi söylüyecek gösterebilecek olan biri varmi teşekkür ederim
Out A ve Out B ses çıkışları oluyor. Sol ve sağ çıkışlar. GND ise şase. Aldığınız cihazda da benzer şekilde soket kısmının üstünde yazar. Kasetçalarda kullanacak iseniz boş kaset kullanmanız veya yuvayı ittirmeniz lazım. Veya kasetçalar bölümünü tamamen kaldırıp kasetçaları taklit etmek için kasetçalar soketinin 5 ile 9 bacağını birbirine, 7 ile 8 bacağını birbirine bir kablo ile lehimlersenizde olur. Bu son yazdığım kasetçalara bağlı olarak değişebilir. Amaç kasetçaların kenarındaki mikroswitchin kapalı olmasını sağlayacak bağlantıyı bulmaktır.
Turner list tyepte kaset takılıymış gibi gösteren soket hangi soket tam anlayamadım tarif edebilir misin ayrı bir projem var fakat kaset çalar kaset takılı gibi olsada tekrar radyoya dönüyor. Belki bu şekilde olabilir diye sordum.
Turner list tyepte kaset takılıymış gibi gösteren soket hangi soket tam anlayamadım tarif edebilir misin ayrı bir projem var fakat kaset çalar kaset takılı gibi olsada tekrar radyoya dönüyor. Belki bu şekilde olabilir diye sordum.