2000 Model Megane 1 Coupe 1.6 16V Aracım Görücüyle Buluşuyor !! :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prison59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prison59

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet sonunda aracımı Kırklareli'nden aldım ve Tekirdağ'a getirdim :halay:halay ilk fotolarını çektim ve sizlerle paylaşıyorum. Alırım artık bi hayırlı olsun :cool: :))

RBggZY.jpg

OBrr4A.jpg

ZJ55Po.jpg

WEXXOP.jpg

J6VVjW.jpg

zYGGb9.jpg

1rppqG.jpg

Aracınız Hayırlı olsun, diri görünüyor Allah Kaza bela vermesin.

hayırlıolsun kaca oldu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlıolsun kaca oldu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız Hayırlı olsun, diri görünüyor Allah Kaza bela vermesin.

Çook Teşekkür Ederim Amin İnşallah kazasız belasız süreriz. Yaşına göre gerçekten çok diri ve ustaların da dediğine göre çok temiz araç düşürmüşüm. 16000 liraya patladı bana belki çok diyebilirsiniz ama pişman değilim gerçekten değdiğine inanıyorum.

Araba, ustanın ve sizin dediğiniz gibi temiz ve sorunsuzsa fiyatı güzel bence, kırık dökük arabalara 15 yazıyorlar.

Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah. Bence jantları değiştirmek hoş olur, jantlar pek gitmemiş sanki :)

Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah. Bence jantları değiştirmek hoş olur, jantlar pek gitmemiş sanki :)

Jantlar kapak, bence de değişmesi lazım.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Araç güzel görünüyor.:eyv

Evet o yüzden piyasaya göre emsalleri ile kıyaslayınca iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum.. jantlar suan kapak ama yakın zamanda çelik taktırıcam biraz maddi durumu düzelttikten sonra :)) Amin inşallah kaza bela görmem :))

Aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin İnşallah.

Geri