2002 Megane Coupe Yol Bilgisayarı Işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efesec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efesec

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımın yol bilgisayarı ışığı gitti. yol bilgisayarı çalışıyor, fakat ışığı gitti, tamircide sorduğumda çok küçük bir led lamba olduğunu ve herkesin değiştiremediğini iletti.

İzmirden konuya yönelik yardımcı olabilecek, ya da başına daha önce bu olay gelmiş olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

İzmir tarafında bu konuya eğilen olmadı, Bursa ve Ankara da yapan arkadaşlar var.

İçinde ufak SMD ledler var onlar değişecek, Bursada ve Ankara da yapan forum üyelerimiz var, isterseniz yapmışken göstergelerin rengini değiştirebilirler..

smd led bulunur mu acaba.

Elektronikçilerde bulunuyor, Ankara Ulus taki Konya sokakta kaynıyor smd ledler..

smd led bulunur cok sorun degil. Ben samsunda elektronikcilerin yogun oldugu bi bolgede buldum. Serit kagit uzerine sirali olarak dizilmis smd ledlerden aldim, ince lehim isini bilen bi baska elektronikciye gidip lehimi yaptirdim.

geçmiş olsun.

Cok Tesekkurler ben ilk önce smd led bulayım ardından da cep telefonu tamircisi :)

heh iste o ledlerden, cep telefon tamircilerinde bile o ledlerden vardir, iyi dusunmussunuz:)

Bakalım konuyu bir çözeyim size de bilgi vereceğim

Geri