herkese selamlar bendekı araç 2003 model kangoo arka ve ön hopörleri iyi olmadığı ve 2 tanesı patlak olduğu için değiştirmek istiyorum.10cm hopörler yerlerı bılıyorsunuzdur.bunların yerlerıne hangı marka hopörler almam lazım değiştiren arkadaşlar var mı ? ben ınternetten 2 3 tane ayıkladım sızınlede paylasıyım dedıgım hangısını almam lazım bıraz ses olsun ıcerde kendıme kadar yeter twitterda takmam lazım mı bıde teyp degıstırcem ama once hopörler falan alayım sonra orta hallı teyp almayı dusunuyorum.
1.
Piranha Carmate X Type 250 Watt 3-Yol Coaxial 10Cm Oto Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
2.
Navitech CS-P 3010 (10 CM COAXIAL 3 YOLLU HOPARLÖR) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
3.
Sunny At 694 A 11 Oto Hoparlör ( 10 Cm ) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
benım baktıklarım bunlar ınternetten alacagım baska sızın onerıcegınız bı hopörler ve twitter set var mı ? twitter bi işe yararsa alayım faydası varsa yanı pek bılgım yok o konuda.
1.
Piranha Carmate X Type 250 Watt 3-Yol Coaxial 10Cm Oto Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
2.
Navitech CS-P 3010 (10 CM COAXIAL 3 YOLLU HOPARLÖR) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
3.
Sunny At 694 A 11 Oto Hoparlör ( 10 Cm ) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
benım baktıklarım bunlar ınternetten alacagım baska sızın onerıcegınız bı hopörler ve twitter set var mı ? twitter bi işe yararsa alayım faydası varsa yanı pek bılgım yok o konuda.