slm şimdi atiker bayinden geldim 1200 tl dedi araç uyum sağlar dedi tek sıkıntısı benzin göstergesi dijital olduğu için ve bilgiyi tekerlerden aldığı için gazda kullansan bile benzin göstergesi azalırmış dedi bilginize hala kararsızım
Bu durum çok sorun değil lpg markasıyla da alakası yok hangisini takarsan tak aynı şeyi yaşarsın.
Ara sıra ışık yanıyor ben de sinyal üstündeki yol bilgisayarı butonuna basılı tutarak aracı çalıştırıyorum.
Kadran testine başlayınca km düğmesine 1 kere basarak sıfırlama yapıyorum ve benzin göstergesi eski haline geliyor. Onun dışında bir değişiklik olmuyor.
Ayrıca piyasada 2 marka hariç tamamı italyan ve 2 marka da Hollanda malı Prins ve Teleflex. Bu ikisi hem fiyat hem kalite olarak üst sınıf markalar.
İtalyan markaların ise bundan önceki araçlarımda neredeyse yarısını kullandım (Lovato, Atiker, Brc vs..) ve hiçbiri arasında bir fark göremedim.
Düzgün bir usta takarsa ve yaygın servis ağı olursa hepsi aynı olacaktır.
Bu durumda git en ucuzu Atiker taktır son 4-5 yıldır gelen serilerde parçalar da italyan (eskiden yerli üretimdi).
İstanbuldaysan Ümraniye Sanayideki Candan Mühendislik'i öneririm. Bir çok markanın yetkili montaj noktası ve ustalar işini bilerek yapıyor.
Hangisi iyi hangisi kötü veya hangisi aracına daha uygun sana anlatırlar.
Ama gideceksen netten numarasını bulup randevu alırsan daha iyi olur direkt gidersen bekleyebilirsin.
Bu arada 2004 - 1,6 Megane 2 kullanıyorum aynı motoru kullanıyoruz ve lovato takılı. Problemsiz.