2005 Model Megane 2 Aracim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akigo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1600 € ? hahaha :D türkiyede 35-40 Bin TL bu araç en az :D :D Bu fiyattan aşağı gitmez :D Hayırlı uğur olsun güle güle kullanın evlatlık çocuk ister misiniz acaba :D :D :D Düşünür müydünüz? Oralarda yaşamak için gelebilirim :D

Dostum be 2 bucuk senedir burdayim.Sadece yasam biraz daha kolay,insanliginin farkina variyorsun.Kurallar tikir tikir isliyor ama memleket gercekten bambaska.Sonradan gelince cok zor oluyor.

Bence yazdiklarin orada yaşamaya alismak icin yeterli sebepler. Mutlaka zorlukları vardır ama insanliginin farkına varmak çok önemli. Başarılar dilerim size oradaki hayatınızda

valla ben orda olsam coffeshoplardan çıkmam heralde cumarteside tiesto, armin hangi mekanda çıkıyorsa orda olurum.. hayatmı yaşarıs yoksa mematmı öyle bi yaşam olurdu para dayanmazdı..

Maşallah Maşallah İlk Defa Bu Kadar Temiz , Station Wagon Megane Gördüm , ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv
Cok cok tesekkur ederim dostum.Bizim burda arabalar genelde kazasiz olur zira kaza olunca tamir pahali oldugundan sigorta direk komple araba parasi oduyor.Genelde iclerini cok hor kulaniyorlar ama benimki temiz cok sukur.

Bence yazdiklarin orada yaşamaya alismak icin yeterli sebepler. Mutlaka zorlukları vardır ama insanliginin farkına varmak çok önemli. Başarılar dilerim size oradaki hayatınızda

Cok tesekkurler,biraz zorlamda alismaya cabaliyorum.Dilleri zor olmasa kolay olacak ama cok zor.

super araç. güle güle eskitin. kazasız belasız sürüşler.:salca

valla ben orda olsam coffeshoplardan çıkmam heralde cumarteside tiesto, armin hangi mekanda çıkıyorsa orda olurum.. hayatmı yaşarıs yoksa mematmı öyle bi yaşam olurdu para dayanmazdı..

Burda icen cok yolda sigara icer gibi iciyorlar en guzeli kimsede kimseye ne laf ediyor nede kari kiza laf ediyor,ben alkolu bile sevmedigimden pek ilgilenmedim acikcasi :)

Aracın maşallahı var :eyv

abi orasıhangi ülke bende geliyim bari :D

abi orasıhangi ülke bende geliyim bari :D

Ülke Hollanda plakalardan anladığım kadarıyla:). Valla 1600 Euroyu duyup arabayı da inceleyince bi an tebessüm ettim inanamadım. Alan abimize hayırlı olsun:) Bu arada yaş olarak alışmamız için geç değil bence gidersen RFC Altyapı:)) olarak birlikte gidelim yerleşmek kolay olsun:yerhele ki 1600 € yu duyduktan sonra...hehehehe

Geri