- Konuyu Başlatan
abi orasıhangi ülke bende geliyim bari![]()
Hollanda kardesim buyur gel

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi orasıhangi ülke bende geliyim bari![]()
Birde gecen hafta sattigim 2004 navi vs full donanimli senic 1.9 dci vardi 2000 euroya satana kadar canim cikti,dizel oldugu icin kimse almiyorÜlke Hollanda plakalardan anladığım kadarıyla. Valla 1600 Euroyu duyup arabayı da inceleyince bi an tebessüm ettim inanamadım. Alan abimize hayırlı olsun
Bu arada yaş olarak alışmamız için geç değil bence gidersen RFC Altyapı
) olarak birlikte gidelim yerleşmek kolay olsun
hele ki 1600 € yu duyduktan sonra...hehehehe
bizim türkiyede arabalar, benzin, bakım pahalı olduğu halde bu kadar çok araba var.
demekki oradaki gibi 1000-2000 euro olsa...
bebekler doğmadan araba alırlardı bebeğe![]()
Birazdan cikiyorum adresinizi gonderinAYDAA.. Olaylar olaylarAbi çok iiyi yaa bi misafir daveti gönderebilirmisin konsolosluktan bize
![]()
bizim türkiyede arabalar, benzin, bakım pahalı olduğu halde bu kadar çok araba var.
demekki oradaki gibi 1000-2000 euro olsa...
bebekler doğmadan araba alırlardı bebeğe![]()
Birazdan cikiyorum adresinizi gonderin
Bu arada din arka fren diski rulmanlarla birlikte degisti,sol taraftaki saft korumasimi neydi koruklu kaucuk gibi birsey vardi unuttum ismini simdi birde direksyon kutusunun korukleri degisti 155 euro disk ve rulman takimi 160 euro iscilik hos adamla kavga ettim 150 dedi yuz verdim 50 eurosu cikmaz ayin 15 inde muhabbeti oldu![]()