Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 RENAULT LAGUNA 3 EXECUTİVE yeni aracım bi kaç sorun
usb yi bende bulamadım yok usb herhalde gerçi bluetooth var sıkıntı yok torpido soğutmada göremedim hiç boru gibi bişey yok hava üfliyecek kör nokta var ama torpidoda ordan üflüyorsa bilemem
valla tam belli olmuyo bu şekilde daha yakından lastikleri çekebilirseniz üzerindeki yazıları çamurluk ile arasında ne kadar mesafe var filan ona göre alalım yaw bu iş canımı sıkıyo baya lastik sinirrrr
Ben aracimi sattim bunlar eski resimlerim. Guncel resim cekemem.. Suan megane 3 var. 50 yanak aldim. Pisman oldum. Laguna da 55 vardi. O yuzden tavsiye ediyorum. Camurluk arasi boslugu cok farketmiyor. Buna gore lastik alinmaz
Ben aracimi sattim bunlar eski resimlerim. Guncel resim cekemem.. Suan megane 3 var. 50 yanak aldim. Pisman oldum. Laguna da 55 vardi. O yuzden tavsiye ediyorum. Camurluk arasi boslugu cok farketmiyor. Buna gore lastik alinmaz